Sala de Evenimente in Timisoara:

Pentru evenimente cu mai mult de 150 de persoane, amenajarea salii este gratuita!

Reusita unui eveniment influenteaza intodeauna pozitiv prietenii, clientii, relatiile cu partenerii, cifra de afaceri si nu in ultimul rand renumele dumneavoastra sau numele firmei dumneavoastra, de aceea este foarte important ca de aceste detalii sa se ocupe profesionisti.

Restaurant Regent organizeaza evenimente, mese festive, lansari de firme, aniversari, bussines lunch, conferinte, cocktailuri, receptii.

Profesionistii nostri precum si colaboratorii pun la dispozitia dumneavoastra intreaga lor experienta si o paleta mare de accesorii si solutii pentru un eveniment de exceptie.

Cu un interior modern si confortabil, o echipa profesionista si discreta, un meniu bogat si delicios cu preturi prietenoase, va asteaptam cat mai curand in restaurantul nostru.


Restaurantul Regent ofera posibilitatea de a organiza:

Evenimente private:

Evenimente corporate:

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii. Bautura, tortul si fructele putand fi aduse tot de catre dumneavoatra fara a se percepe vreo taxa.

Restaurantul Regent organizeaza orice tip de eveniment preferat in cele doua sali cu capacitati maxime de 150 respectiv 350 de locuri.

Nunta, botezul sau aniversarea ta ori a celor dragi tie este pe maini bune!