Opinii

Ovidiu A.
Multumim restaurantului Regent pentru ospitalitatea si profesionalismul de care a dat dovada. Un local intim, curat si cu un personal foarte amabil.

Radu Z.
Eu am reusit sa gasesc acest restaurant prin niste cunostinte si pot sa spun ca am auzit numai vorbe de bine. Asa am ajuns sa tin ziua fetitei mele la acest restaurant si pot sa confirm cele auzite. Felicitari pentru organizare si multumim.

Cristi
Noi am facut botezul baietelului nostru. Am venit la acest restaurant printr-o recomandare a unor prieteni care facuse si ei tot aici o petrecere. Intradevar este un local intim, curat si cu foarte mult bun gust. Mi-a placut ca sunt foarte deschisi la discutii si totodata nu impun niciun fel de restrictii. Am fost foarte multumiti de modul in care am fost serviti deoarece personalul este tanar si foarte bine pregatit.

Cezar F.
Un restaurant clasic, intim, perfect pentru evenimente restranse, sarmalutele sunt cele mai bune pe care le-am mancat vreodata. Nota 10 plus.

Cosmina
Noi am organizam cununia la restaurant Regent si am fost foarte incantati de atmosfera creata, de preparatele proaspete si de preturile mici ca in fond toti ne uitam la preturi. Am de gand sa-mi organizez si nunta tot aici pentru ca ii cunosc pe acesti oameni si stiu ce le poate pielea. Va pup si felicitari.

Domuta A.
Arata super restaurantul, are spatiu de dans, fata de ce e acum pe piata pretul meniului e super, puteti face meniul cu patronii, de asemenea foarte politicosi. Restaurant placut, servire excelenta, preparate bune, preturi corecte. Tineti-o tot asa!

Cristina D
Super alegere! Armonie, preparate proaspete, muzica buna si pentru cei care vor sa reuseasca cu o petrecere, va recomand RESTAURANTUL REGENT. Cristina.

Georgiana
Asa cum am promis asa am facut. Am organizat cununina in august iar astazi am organizat nunta, una dintre cele mai frumoase petreceri din viata mea. De regula nuntile sunt cele mai frumoase dar depinde unde le faci. Eu am facut alegrea cea mai buna. Am ales restaurantul Regent. Va recomand si voua si tuturor care vor sa organizeze o petrecere reusita. Multumim si felicitari.